Întrebări frecvente

Awesome Image

Accreditations & Awards

Proud to share some of our achivements

Awesome Image

ISO Accredited - 2005

Indignation dislike men who are so demoralized by the charms of pleasure of the moment.

Awesome Image

Best Choice Award - 2008

Dislike men who are so demoralized the charms of pleasure of the moment.

Întrebări frecvente

Află înainte să începem

 • Care este diferența dintre dezinsecție, dezinfecție și deratizare?

  Dezinsecția elimină insecte.
  Deratizarea elimină rozătoarele (șoareci / șobolani)
  Dezinfecția elimină virușii, bacteriile ce pot cauza infecții (și boli).

 • Cum îmi pot da seama dacă într-un spațiu sunt focare de reproducere a dăunătorilor și în ce masură sunt necesare dezinsecții sau deratizări?

  Daca vedeti cateva furnici, gandaci sau alte insecte, precum si un singur soarece, atunci puteti fi sigur ca aveti o problema, deoarece mai multe insecte sau animale de acest fel lor pot misuna prin locuri in care dumneavoastra nu-i puteti vedea. Daca nu tratati problema corespunzator, apeland la specialisti in domeniu, care pot sa intervena cu servicii profesionale de deratizare si dezinsectie, aceasta se poate transforma rapid intr-o adevarata criza. Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei noastre de deratizare si dezinsectie acceasti sectiunile: deratizare si dezinsectie.

 • Soluțiile chimice folosite în timpul intervențiilor DDD pot afecta sănătatea noastră?

  Substantele chimice folosite in timpul acestor interventii DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectii) sunt special concepute pentru a fi folosite in spitale, scoli si alte locuri publice si sunt autorizate si omologate in Romania de Ministerul Sanatatii si al Familiei, Institutul de Sanatate Publica, in conformitate cu legislatia UE.

 • Cum monitorizezi activitatea dăunătorilor?

  Monitorizarea insectelor cu capcane poate fi foarte eficientă. Capcanele lipicioase (sau gafe) ar trebui să fie poziționate în toate clădirile. Amplasarea capcanelor este importantă pentru a maximiza capacitatea acestora de a prinde un eșantion reprezentativ al oricăror populații de insecte prezente.

 • Care este cea mai comună metodă de combatere a dăunătorilor?

  Cea mai comună metodă de combatere a dăunătorilor este utilizarea pesticidelor - substanțe chimice care fie ucid dăunătorii, fie le inhibă dezvoltarea. Pesticidele sunt adesea clasificate în funcție de dăunătorul pe care intenționează să-l controleze.

 • Care sunt cei patru dăunători majori?

  Există patru tipuri diferite de dăunători - rozătoare, insecte, păsări și animale sălbatice. Șobolanii și șoarecii sunt una dintre cele mai neplăcute infestări.

 • Cum detectezi infestarea?

  Insectele depun de obicei ouă în locuri adăpostite, cum ar fi crăpăturile sau în cutii de protecție pentru ouă. Prezența rozătoarelor este indicată de pelete fecale, pete de urină, material roase, urme de frecare grasă, activitate de cuibărit și cadavre.

 • Cum funcționează dispozitivul de control al dăunătorilor?

  Repelentele cu ultrasunete sunt dispozitive electronice mici care emit unde sonore de înaltă frecvență, cunoscute și sub denumirea de unde sonore ultrasonice, pentru a respinge gândaci, greieri, ploșnițe, rozătoare și alți dăunători. Aceste dispozitive produc sunet la o frecvență care este intolerabilă pentru dăunători, dar inaudibilă pentru oameni.

 • Cum depistați dăunătorii?

  Puteți observa diverse semne care indică o invazie a dăunătorilor în casa dvs. Cele mai comune sunt urmele de ros, zgomotele nocturne, plantele deteriorate, găurile mici și insectele moarte. Contactați compania noastra de profesionisti după ce ați văzut aceste semne de infestare.

 • Este eficient controlul dăunătorilor?

  Instalarea capcanelor și tratarea regulată a zonelor infestate poate ajuta la menținerea viitorilor dăunători la distanță, dar eficiența este limitată atunci când vă descurcați singuri. Contactați compania noastra de profesionisti care va oferă opțiuni de tratament lunar, trimestrial și anual pentru a economisi bani și pentru a va menține casa fără dăunători.

 • Care sunt efectele secundare ale substanțelor chimice pentru combaterea dăunătorilor?

  Greața, amețelile și diareea sunt, de asemenea, frecvente. Persoanele cu astm bronșic pot avea reacții foarte severe la unele pesticide, în special la pesticide piretrină/piretroide, organofosforate și carbamate. În multe cazuri, simptomele otrăvirii cu pesticide imită simptomele răcelii sau gripei.

 • Care sunt măsurile de siguranță pentru combaterea dăunătorilor?

  Îndepărtați alimentele, ustensilele, vesela și animalele de companie înainte de a aplica pesticidul. Opriți aparatele de aer condiționat și acoperiți orificiile de ventilație. Stingeți toate materialele de aprindere. Purtați echipament de protecție adecvat, cum ar fi haine de lucru, șorțuri din PVC, ochelari de protecție, mănuși, mașini de protecție etc.

 • Care sunt cei mai răspândiți dăunători casnici?

  Furnicile
  Termitele
  Muștele
  Sobolanii
  Tânțarii
  Gândacii
  Ploșnițele de pat
  Șoarecii

Adresați-vă întrebările unui expert

Aveți întrebări, nu ezitați să ne întrebați, ne place să ne ajutăm clienții