Deratizare

Deratizare

Stop rozătoarelor

Atunci cand vorbim de deratizare, ne referim la actiunea de combatere a rozatoarelor (soareci, sobolani), purtatoare de agenti parazitari, cu scopul reducerii acestora sau chiar eliminarii definitive a unei infestari.

Rozatoarele consuma alimente de orice tip, pe care le contamineaza cu urina, secretii si excremente. Acestia sunt purtatori de numeroase boli infectioase ce pot fi transmise catre om (tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcină, turbarea, teniazele etc.), precum si alti endoparaziti.

 
Subtitlu

Deratizarea vizează suprafețele interioare si exterioare

Deratizarea se face periodic – de obicei o dată la trei luni, în scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei dăunătorilor, cu precadere in sezonul de primavara si toamna, cand resursele de hrana agricola se imputineaza iar temperaturile exterioare devin tot mai scazute.

Profilactic

Curativ

Numărul stațiilor de intoxicare cat si amplasarea acestora va fi stabilit după auditarea gradului de infestare (urme, mancare inceputa, gaurile pe care acestia le rod in pardoseala, pereti si eventuale cadavre). Pentru aplicarea momelilor impotriva rozatoarelor, se tine cont de zonele de tranzit si de traseele acestora. 

Dedicați
combaterii dăunătorilor
și excelenței

 • Fără bătăi de cap
 • De încredere
 • Prietenos și cinstit
 • Preț corect
Discutați cu un expert 0757 771 766
Aflați costul

Obțineți o estimare gratuită

  Protecție rapidă și necruțătoare pe care vă puteți baza!
  Deratizarea ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare cetatean care isi doreste un mediu sanatos, chiar si cei care detin gospodarii sunt obligati sa ia masuri si sa contribuie la stingerea focarelor de rozatoare. Echipa noastra ofera cele mai bune servicii de deratizare, prin solutii si echipamente conform ultimelor standarde de calitate, oferindu-va un mediu curat si bine igienizat. Substantele pe care le folosim sunt de o calitate superioara iar ceea ce trebuie retinut este ca deratizarea este un proces ce trebuie executat in mod repetat pentru a beneficia de eficienta sporita.

  Mesacco 3D

  Servicii Mesacco3D

  Profesionalism & Performanță