Dezinsecție

Dezinsecție

Combaterea insectelor

Dezinsecția este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice și cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor, în condițiile în care acestea sunt purtătoare de vectori transmițători de boli. 

 • 01
 • 02
 • 03
Awesome Image
Subtitlu

Dezinsectia are trei aspecte principale

In procesul de dezinsectie se utilizeaza produse biocide sub diverse forme. Biocidele sunt substante active care au rolul de a distruge organismele daunatoare prin mijloace chimice si biologice. Toate aceste produse utilizate in spatiile locuite de oameni fac parte din grupule de toxicitate III si IV. Compania MESACCO 3D folosește produse de top, eficiente, dar fără grad mare de toxicitate, avizate si autorizate de catre Ministerul Sanatatii.

Awesome Image
01

Elimină

Completeaza sau inlocuieste masurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa).

Awesome Image
02

Contribuie

Contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare (hematofage, intepatoare etc.)

Awesome Image
03

Îmbunătățește

Contribuie la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau indepartarea unor artropode daunatoare pentru planta si animale

Dedicați
combaterii dăunătorilor
și excelenței

 • Fără bătăi de cap
 • De încredere
 • Prietenos și cinstit
 • Preț corect
Discutați cu un expert 0757 771 766
Aflați costul

Obțineți o estimare gratuită

  Protecție rapidă și necruțătoare pe care vă puteți baza!
  Servicii Mesacco3D

  Profesionalism & Performanță