Enter the content which will be displayed in sticky bar
Fa o programare ACUM | TEL: 0757.771.766

Despre Mesacco3D

Cele 3 atribute care ne definesc sunt: SERIOZITATE, COMPETENTA si PROMPTITUDINE.

MESACCO3D este o companie care are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de  DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE (DDD) si TRATAMENTE FITOSANITARE.

De-a lungul unei existentei, MESACCO3D – firma cu capital privat, integral romanesc – s-a impus pe piata romaneasca prin  prestarea de servicii DDD  în numeroase orase din tara, precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Târgu-Mures, Brasov, Oradea, Marghita, Sibiu, Deva, Turda, Alba Iulia, Zalau, Sfântu Gheorghe, Bistrita, Ploiesti, Craiova, Oltenita, Alexandria, Turnu Magurele, Slatina, Caracal, Ramnicu Valcea, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Braila, Tulcea, Zalau, s.a.

Garantia calitatii

Misiunea noastra
Cand va tratam casa de daunatori, va oferim o solutie personalizata bazata pe stiinta.
Servicii de calitate
Daca nu rezolvam problema definitiv, iar daunatorii revin in vizita, ne vom intoarce, fara costuri suplimentare!
Contact
E-mail:office@mesacco3d.ro

Tel:  0744.543.240

Experienta si pregatire

Compania Mesacco3D are experienta, dispune de aparatura de ultima generatie;  avem cele mai bune metode de instruire si suntem si responsabili fata de mediu.

Specialistii Mesacco3D efectueaza o pregatire riguroasa avand la dispozitie cele mai recente tehnologii, astfel incat va vor furniza cele mai competente si eficiente tratamente.

Evaluare companie

Calitate servicii

99%

Calitate buna

95%

Cele mai bune produse

95%

Oferim clientilor nostri acum suport total.
Va rugam folositi datele de contact sau optiunea de chat pentru mai multe informatii sau pentru a programa o inspectie sau o estimare gratuita.
Va multumim

Programeaza o evaluare GRATUITA